Wij komen geheel vrijblijvend langs om na te gaan of uw boekhouding en/of loonadministratie efficiŽnter en/of goedkoper kan. Ook in de avonduren.
Top 5 apps voor starters
OKTOBER 2012

ABCOUDE - Een eigen zaak beginnen levert een hoop stress op. Dit moet gebeuren, dat moet worden geregeld. Gelukkig helpen apps op smartphones en tablets starters een handje. Zoals slimme urentellers voor klussen/projecten. Zelfs ondernemers skills kunnen worden bijgeschaafd.

1 Urentellers
Voor de administratie is het van groot belang dat gewerkte uren worden bijgehouden. Het geeft starters inzicht in hoe lang een klus duurt en wat de verdiensten zijn. Hours Tracker is zo'n slimme iPhone-hulp. De app kan verschillende klussen tegelijk aan. Er zijn prima alternatieven. Coen bijvoorbeeld. Coen is een betaalde app speciaal voor kleine ondernemers. Klanten kunnen worden aangemaakt, uren ťn kilometers kunnen worden geregistreerd. Gebruikers hebben ook prima ervaringen met Billings Touch (iPhone, kan worden gesynchroniseerd met Billings op de Mac) en Tikal Time Tracker (Android)..

2 Mobiel CRM
Wie een bedrijf opstart, doet er goed aan vanaf het begin klanten goed in kaart te brengen en afspraken vast te leggen. DejaOffice (Android en iPhone) is ontworpen als een CRM-pakket voor onder meer op smartphones. Invoeren van klanten, een uitgebreide agenda die kan worden gekoppeld aan klanten, het kan allemaal. De app kan worden geÔntegreerd met iPhone contacts. Wordt onder meer in het Nederlands ondersteund.

3 Razendsnel typen
Het automatisch aanvullen van woorden, een optie op veel mobieltjes, brengt velen tot razernij. Voordat je het weet staat er totale onzin. SwiftKey 3 (Android) is een dit jaar veel gelauwerde app die we het voordeel van de twijfel gunnen. Het programma, dat zichzelf Ďinleeft' in het taalgebruik van de gebruiker, voorspelt zelfs woorden die nog moeten worden getikt. Nog een stap verder in de tijd en dit stukje is helemaal door de app geschreven.

4 Skills
Vrijwel elke ondernemer heeft de ambitie om een tycoon te worden. Dat vergt veel vaardigheden. Als u tussen alle drukte door even de zinnen wil verzetten, dan is een leerzaam spelletje misschien een idee. De ondernemers skills kunnen worden aangescherpt in het strategische zakenspel Zapitalism. Doel is om een retailimperium op te bouwen. Uitgespeeld? Word eigenaar van een fabriek en probeer deze flink uit te breiden in Profitania.

5 Inspiratie
Wie even behoefte heeft aan een flinke dosis inspiratie moet via de iPad eens een kijkje nemen in de wonderlijke en vermakelijke wereld van TED. TED is een jaarlijks congres in CaliforniŽ waar de meest innoverende en inspirerende voordrachten worden gehouden over bijvoorbeeld technologie. TED staat bol van de ideeŽn. Echt een aanrader. Live meemaken kan natuurlijk ook, gewoon in Amsterdam tijdens Tedx.

Bron: Huib Hikke | www.businesscompleet.nl


Andere tips & adviezen in de maand OKTOBER 2012:
Heeft u vragen of wilt u informatie aanvragen? Bel ons op: 06-53526210 of mail ons op: info@vanderhorst-admin.nl.
Laatste nieuws


Veranderingen voor huizenbezitters in 2018.
JANUARI 2018

Het jaar 2017 ligt bijna achter ons, dus tijd om vooruit te kijken. Welke financiŽle gevolgen kunt u ...
Lees de nieuwsberichtenOverzicht fiscale wijzigingen per 1 januari 2018 gepubliceerd.
JANUARI 2018

Het ministerie van FinanciŽn heeft het traditionele Eindejaarsbericht gepubliceerd ...
Lees de nieuwsberichten180.000 mensen doen fiscus geld cadeau. U ook?
NOVEMBER 2017

Bijna 200.000 mensen hebben in 2014 onnodig veel belasting betaald. In vijf jaar, ...
Lees de nieuwsberichten