Wij komen geheel vrijblijvend langs om na te gaan of uw boekhouding en/of loonadministratie efficiënter en/of goedkoper kan. Ook in de avonduren.
Meer innovatiekrediet en financiering voor mkb
OKTOBER 2017

Uit het regeerakkoord blijkt dat de mkb innovatiestimuleringsregeling regio en topsectoren (MIT-regeling) en de innovatiekredieten worden uitgebreid met meer financieringsmogelijkheden. Deze nieuwe maatregel moet het mkb een krachtigere rol geven in het innovatiebeleid.

Ondernemingen uit het mkb kunnen via de overheid Innovatiekrediet aanvragen om een innovatief idee (tool) op technisch of klinisch gebied te laten financieren.De MIT-regeling en de innovatiekredieten moedigen innovatie in het mkb aan. Via de MIT-regeling kunnen ondernemingen uit het mkb gezamenlijk een innovatieproject organiseren, in samenwerking met een kennisinstelling. Via het innovatiekrediet kunnen ondernemingen samen met de overheid de financiering van projectkosten dragen. Het moet gaan om minimaal € 150.000 aan projectkosten.

Vanuit technisch oogpunt vernieuwend

Voor het innovatiekrediet komen alleen projecten in aanmerking die vanuit technisch oogpunt vernieuwend zijn, die kans van slagen hebben, die passen bij de aard van de onderneming en die uniek zijn in Nederland. Ondernemingen die innovatiekrediet ontvangen moeten hun innovatieproject binnen 5 jaar afronden.

Bron: Redactie FARendement | Rendement.nl






Andere nieuwsberichten in de maand OKTOBER 2017:








Heeft u vragen of wilt u informatie aanvragen? Bel ons op: 06-53526210 of mail ons op: info@vanderhorst-admin.nl.
Laatste nieuws


Wat houdt de nieuwe KOR in?
JULI 2019

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: een gemoderniseerde kleine ondernemersregeling (Kor) ...
Lees de nieuwsberichten



Verandering regels kleine ondernemers
JUNI 2019

Heeft uw bedrijf een energieverbruik van meer dan 50.000 kilowattuur elektriciteit of 25.000 kubieke meter aardgas? ...
Lees de nieuwsberichten



Aanmelden KOR!
APRIL 2019

Je kunt je vanaf 1 juni 2019 bij de Belastingdienst aanmelden voor de nieuwe KOR ...
Lees de nieuwsberichten