Wij komen geheel vrijblijvend langs om na te gaan of uw boekhouding en/of loonadministratie efficiënter en/of goedkoper kan. Ook in de avonduren.
Online kansspel moet voet op Nederlandse bodem hebben
OKTOBER 2017

Het kabinet gaat zijn kansspelbeleid aanscherpen. Zo blijkt uit het regeerakkoord dat organisaties die kansspelen op internet aanbieden hier minder snel een vergunning voor zullen krijgen: er is een nieuwe voorwaarde over vestigingsplaats opgenomen.

De overheid doet al jaren haar best om kansspelverslaving terug te dringen en de markt tegen malafide aanbieders te beschermen. Niet voor niets worden de vereisten voor het aanbieden van kansspelen steeds strenger. In het regeerakkoord 2017 (tool) is een nieuwe vergunningsvoorwaarde opgenomen voor organisaties die online kansspelen aanbieden. De aanbieder van zo’n kansspel moet op enige wijze in Nederland gevestigd zijn. Hiervoor konden volledig in het buitenland gevestigde aanbieders ook de Nederlandse consument bereiken.

Wetgeving en vergunningen voor kansspelen

Lange tijd had de wereld van de (online) kansspelen (tools) wel iets weg van het Wilde Westen. Vorig jaar hield de Kansspelautoriteit, de waakhond die de Nederlandse markt van kansspelen in de gaten houdt, nog enkele maanden lang online een zogeheten ‘toezichtactie’ op gok-apps. Verschillende van deze apps moesten toen het veld ruimen. Door middel van wetgeving en vergunningen schept de overheid dus langzaam orde in de chaos.

Bron: Redactie MarketingRendement | Rendement.nl






Andere nieuwsberichten in de maand OKTOBER 2017:








Heeft u vragen of wilt u informatie aanvragen? Bel ons op: 06-53526210 of mail ons op: info@vanderhorst-admin.nl.
Laatste nieuws


Wat houdt de nieuwe KOR in?
JULI 2019

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: een gemoderniseerde kleine ondernemersregeling (Kor) ...
Lees de nieuwsberichten



Verandering regels kleine ondernemers
JUNI 2019

Heeft uw bedrijf een energieverbruik van meer dan 50.000 kilowattuur elektriciteit of 25.000 kubieke meter aardgas? ...
Lees de nieuwsberichten



Aanmelden KOR!
APRIL 2019

Je kunt je vanaf 1 juni 2019 bij de Belastingdienst aanmelden voor de nieuwe KOR ...
Lees de nieuwsberichten